020 - 664 44 01

PVC Vloeren

PVC stroken, de nieuwste trend

PVC-stroken mogen in onze showroom in Amsterdam niet ontbreken. Vloeren die kwalitatief een hoogstandje zijn, zowel voor particulieren als in het bedrijfsleven. De PVC-stroken zijn verkrijgbaar in diverse houtdessins en tegelpatronen. Door de structuur in de PVC is de vloer nauwelijks van echt te onderscheiden. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de echtheid zelf aanschouwen? In onze winkel hebben wij een mooie collectie, voor een vloer die een levenlang meegaat.

Een PVC vloer, bruikbaar in natte ruimtes

Een PVC-stroken vloer is een zeer goede combinatie van de uitstraling van hout en de voordelen van kunstof. Omdat PVC een kunstofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.

Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Een PVC-vloer haalt een optimaal rendement uit uw vloerverwarming en –koeling. Tevens kunt u de vloer probleemloos laten plaatsen in een appartement zonder hinderlijke contactgeluiden te veroorzaken. Een PVC vloer is de juiste keuze voor nu en in de toekomst.

Het leggen van een PVC-vloer

Peters wonen & slapen Amsterdam heeft ervaren en vakkundige mensen in dienst om de PVC-vloer deskundig in uw woning of bedrijfspand te plaatsen. Een goede geŃ‘galiseerde ondervloer is van groot belang om de vloer zo strak mogelijk te krijgen. Wij zorgen voor een egalisatielaag op de bestaande vloer en kan de PVC-vloer meestal de volgende dag, als de egalisatielaag droog is, schuren en het PVC verlijmen op de egalisatielaag. Alles in een zo kort mogelijk tijdsverband, om u zo min mogelijk tot last te zijn.

 

 

contact

  • Peters Wonen & Slapen
  • Rijnstraat 39-43
  • 1078 PW Amsterdam
  • 020 - 664 44 01
  • info@peterswonen.nl

bereikbaarheid

Parkeren voor de deur 10 cent per uur.

Openbaar vervoer:

tram  4 - 12                   

bus  62 - 65

openingstijden

maandag: gesloten  
dinsdag t/m vrij: 10:00 18:00
zaterdag: 09:30 17:00
     

 

cbw