Matrassen specialist Amsterdam

Hoe weet u welk matras voor u de meest geschikte is? Dat is een kwestie van proef liggen, waarbij Peters Wonen als matrassen winkel in Amsterdam u graag uitnodigt. Hierbij dient u op een aantal zaken te letten. De matras moet niet alleen uw lichaam comfortabele ondersteunen, u moet er ook probleemloos op kunnen draaien en na het draaien moet u zo snel mogelijk weer stilliggen. 

Voor elk budget een goed matras

Bij Peters Wonen, de matrassen winkel in Amsterdam, kunt u een brede collectie aan Auping matrassen vinden in allerlei soorten en maten en onze adviseurs voorzien u graag van advies betreffende het zoeken van de juiste Auping matras voor u. 

Onze adviseurs zullen vergezeld met het advies bij matrassen de volgende checklist afwerken om u van zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien.

Als u op uw rug ligt

  • Uw rug mag niet te ‘hol’ of te ‘bol’ zijn
  • Het matras moet uw onderrug goed ondersteunen
  • Bij sommige matrassen zakt u een beetje weg, bij anderen ligt u er bovenop. Probeer zelf in onze winkel wat u het prettigste vindt
  • Op welk matras ligt u gestrekt het meest comfortabel?

Als u op uw zij ligt

  • Op welk matras zakt uw schouder het meest comfortabel weg?
  • Op welk matras draait u het soepelst van de ene zij op de andere?
  • Op welk matras vindt u na het draaien het snelst weer een comfortabele houding?

Dit zijn belangrijke punten waar eerst antwoord op gegeven moet worden en waar u vrijblijvend in onze winkel antwoord op kunt vinden. Het aanbod Auping matrassen is zeer breed en Peters Wonen & Slapen tracht u van zo goed mogelijk advies te voorzien, voordat u overgaat tot aankoop van een Auping matras

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam om eens proef te liggen en een vrijblijvend advies uit te brengen.

auping matrassen 

 

Matrassen van Peters Wonen en Slapen