Beddenwinkel Amsterdam

Bij Peters Wonen en Slapen Amsterdam vindt u diverse soorten bedden en matrassen. Voor ieder persoon zo zijn eigen combinatie. Hoe komt u er nou achter wat voor u nu de juiste combinatie is.

Wat is een goed bed?

Als consument kunt u vaak heel goed verwoorden hoe een bed er uit moet zien En wat voor een materialen u de voorkeur geeft. Maar hoe bepaal je nu je lig comfort. Wij zijn van mening dat lekker liggen niet het enigste is. wij vinden ook dat u ergonomisch verantwoordelijk op een bed moet kunnen liggen om daar de juiste combinatie in te vinden kunt u het beste een bezoek aan onze winkel brengen. Wij kunnen u advies geven wat voor u het beste is. Dat doen wij het liefst in de ochtend niet omdat wij dan uitgeslapen zijn maar vooral dat uw lichaam uitgerust is en u dan ook heel goed kunt voelen wat de verschillen zijn. Zo kunnen wij voor u de juiste combinatie maken. Als u aan het einde van de dag een bed koopt is de kans groot dat het ligcomfort niet zal voldoen aan uw verwachting. Eigenlijk is het heel simpel als u moe bent dan ligt alles lekker. Wilt u er zeker van zijn dat u de tijd van ons krijgt die u nodig heeft dan kunt u het beste even bellen voor een afspraak zo voorkomt u dat u moet wachten.

Showroom en Advies

Wij ontvangen u graag met een lekker kopje koffie in onze beddenwinkel. Onder het genot van dat kopje koffie willen wij graag horen wat de reden is waarom u een nieuw bed nodig heeft. Wij luisteren graag naar uw verhaal zo kunnen wij bepalen wat voor u de juiste combinatie is. daarna gaan wij testen zo kunnen wij u laten voelen wat voor u het meest geschikt is en als laatste kunnen wij dan kijken hoe het bed er van de buitenkant uit moet komen te zien. Kleine tip als u bij ons komt testen trek dan voor u gemakkelijke kleding aan die het beeld van het lig comfort zo min mogelijk belemmerd.

Wij zijn dealer van o.a. Auping, met mooie boxsprings, bedden en matrassen.

 

bedden

beddenwinkel amsterdam

beddenwinkel showroom 

 

Verschillende soorten bedden:

  • Boxsprings
  • Ledikanten
  • Comfortbedden
  • Senioren bedden

Verstelbaarheid:

  • Vaste bedbodems
  • Verstelbare bedbodems
  • Elektrische bedbodems

In onze beddenwinkel aan de Rijnstraat in Amsterdam staat een groot aantal bedden voor u klaar om even op te gaan liggen.
Uiteraard kunnen wij u goed adviseren welk bed het beste bij u past.