Gordijnrails op maat

Gordijnrails zijn er in vele soorten.

Mooie slanke rails voor zowel wand als plafond montage. Brede rails voor hooge of extra zware of gevoerde gordijnen. Ook een uitgebreide collectie roede rails. Gordijnrails om in te stucen voor plafonds.

Speciale rails voor wave systeem Al deze rails werken zeer soepel en geruisloos. Ook in ons assortiment vindt u zeer mooie en strak vormgegeven design rails van merken zoals interstill en nog een aantal andere merken.
Alle rails worden op maat geleverd en kunnen eventúeel worden gebogen en gemonteerd.

Elektrische rails van merken als Somfy Goelst en Harrison Rails met veel verschillende bediening mogelijkheden.
Zoals met wand schakelaar of infra rood of radiografisch afstand bediening of via smartphone of tablet of via de domotica systeem van uw huis.
Ook dit alles word vakkundig voor u geplaatst u dient zelf te zorgen voor de aansluit punten in de buurt van de motoren.

Gordijnrails (Wepro) op voorraad

Binnen 1 dag geleverd Mogelijk bochten buigen , bijvoorbeeld voor een erker.


Roedes

Wij hebben ook een zeer groot assortiment aan roedes zoals span roedes of extra zware roedes van ijzer of roestvrij staal voor extra brede ramen of zware gordijnen Roedes in een klassieke vorm trotseer strak vormgegeven designs van onder meer merken als interstill XXl en nog wat andere spelers op deze markt.
Roedes worden vooral gebruikt voor gordijnen met ingeslagen ringen of lussen en geplooide gordijnen maar denk dan ook eens aan onze wave gordijnen op een roede rail.
Voor de gordijnen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht en alles word in onze eigen atelier naar Uw wens gemaakt en natuurlijk door onze stoffeerders vakkundig geplaatst.

Wij werken onder andere met de hoogwaardige gordijnrails van Goelst.