Houten Vloeren Amsterdam

Hout is een zeer geliefd natuurproduct dat leeft en elke plank heeft zijn eigen unieke uitstraling.
Een houten vloer vormt de basis van het interieur, het natuurlijke hart van het huis. Sfeer, comfort en karakter komen er tot uiting. Op een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier! Ondanks de vele alternatieven vandaag de dag zien wij bij ons in de showroom in Amsterdam regelmatig de keuze vallen op een echte houten vloer.

Parket is een houten vloer die is afgewerkt met lak, was of olie en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Parket is een natuurproduct en dat zie je. Het heeft een warme uitstraling en het “leeft”. Parketvloer is een karakteristieke, tijdloze maar vooral mooie basis voor het hele interieur.

Lamelparket

Lamelparket bestaat uit 3 lagen die worden onder grote druk samengeperst tot 1 geheel. Toplaag is hardhout die wordt afgewerkt met enkele slijtvaste lagen zoals olie of lak.
Middenlaag bestaat meestal uit vuren strookjes en de onderlaag is een contralaag meestal gemaakt van vurenhout.  Bij ons in de showroom in Amsterdam kunnen wij u de vele soorten vloeren laten zien en tevens u adviseren welke oplossing de beste voor u is.

Peters Amsterdam - Houten vloeren

Lindura meister houten vloer