Marmoleum

Peters Wonen & Slapen Amsterdam is door Forbo flooring benoemd tot Marmoleum® specialist. De Marmoleum specialist is de beste adviseur en vakman als het gaat om service en installatie van Marmoleum. Bij uw Marmoleum specialist zijn alle Marmoleum collecties te vinden en kunt er gratis A4 stalen opvragen van uw favoriete kleur. Bovendien kan uw Marmoleum specialist u alle informatie geven over het onderhoud van Marmoleum vloeren, de benodigde ondervloeren en Marmoleum in combinatie met vloerverwarming.

marmoleum voor thuis 

Marmoleum®

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Marmoleum vloeren zijn duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Door de vele kleuren en verschijningsvormen past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur. Naast de bekende rollen Marmoleum, is Marmoleum ook verkrijgbaar als Marmoleum tegels en Marmoleum click, een paneelproduct met vele combinatiemogelijkheden. Marmoleum kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Marmoleum® click

Marmoleum click is een hoogwaardig, eenvoudig te installeren collectie vloerpanelen van 100% natuurlijke materialen met een duurzame linoleumafwerking. Dit paneelproduct isopgebouwd uit Marmoleum, HDF en kurk en leverbaar in panelen (90 x 30 cm) en vierkanten (30 x 30 cm). De panelen zijn 9,8 mm dik en zijn verpakt in dozen van 7 stuks. De squares meten 30 x 30 cm en komen ook in dozen van 7 stuks. Je kunt kiezen uit maar liefst 21 eigentijdse kleuren en een groot aantal verschillende dessins en patronen, waarmee je je eigen vloer kunt samenstellen. De panelen zijn gemakkelijk, snel en stevig aan elkaar te klikken dankzij een gepatenteerd clicksysteem. Er komt geen druppel lijm aan te pas en speciale bijpassende plinten zorgen voor de finishing touch. Marmoleum click kan op praktisch iedere ondergrond gelegd worden. Iedereen kan zo zelf zijn of haar vloer installeren!

 Wij hebben een grote en zeer diverse collectie marmoleum. In onze showroom in de rivierenbuurt in Amsterdam bent u van harte welkom.


Peters Wonen Amsterdam - Marmoleum specialist 

 

marmoleum