Laminaat

Laminaat is een van de populairste vloeren. Dit komt door dat laminaat makkelijk in onderhoud is en vaak een natuurlijke uitstraling heeft. Laminaat vloeren zijn praktisch en mooi. De vloeren van vandaag de dag hebben een geweldige natuurlijke houtlook. Tevens is laminaat altijd de beste vloer voor een gunstige prijs.
Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de showroom in Amsterdam.

Verschillende structuren

Wilt u een vloer met een vlakke structuur of een voelbaar oppervlak, tegenwoordig is met laminaat alles mogelijk.  In onze showroom in Amsterdam hebben wij een mooi laminaat assortiment samengesteld, in iedere prijsklasse en gebruiksdoel zijn de beste vloeren in ons assortiment opgenomen. Wij hebben zo gezegd al een voorselectie voor u gedaan zodat de keuze wat makkelijker wordt.  Kleur, structuur, houtsoort en de keuze tussen brede planken of lange laminaatstroken is een keuze die u het beste zelf kunt maken. We kunnen u daarbij uiteraard adviseren. 

De laminaat vloeren van Meister, de aantrekkelijke en veelzijdige vloer zonder zorgen!

De ondervloer

Naast ons laminaat leveren wij uiteraard ook een aantal ondervloeren, voor appartementen, betonvloeren of een houten vloer,  voor elke ondergrond kunnen wij u de beste toepassing bieden.

 U bent van harte welkom in onze showroom.

laminaat meister

laminaatvloeren

Meister-laminaat-dealer-amsterdam