PVC Vloeren Amsterdam

PVC stroken, de nieuwste trend

PVC stroken mogen in onze showroom in Amsterdam niet ontbreken. Vloeren die kwalitatief een hoogstandje zijn, zowel voor particulieren als in het bedrijfsleven. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse houtdessins en tegelpatronen. Door de structuur in de PVC is de vloer nauwelijks van echt te onderscheiden. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de echtheid zelf aanschouwen? In onze winkel hebben wij een mooie collectie, voor een vloer die een levenlang meegaat.

Een PVC vloer, bruikbaar in natte ruimtes

Een PVC-stroken vloer is een zeer goede combinatie van de uitstraling van hout en de voordelen van kunstof. Omdat PVC een kunstofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.

Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Deze vloeren halen een optimaal rendement uit uw vloerverwarming en –koeling. Tevens kunt u de vloer probleemloos laten plaatsen in een appartement zonder hinderlijke contactgeluiden te veroorzaken. Een PVC vloer is de juiste keuze voor nu en in de toekomst. Daarnaast is een PVC vloer goed voor de akoestiek omdat de toplaag iets zachter is dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het geluid van het lopen door de ruimte is minder aanwezig. 

Het leggen van een PVC vloer

Peters Wonen & Slapen Amsterdam heeft ervaren en vakkundige mensen in dienst om de PVC vloer deskundig in uw woning of bedrijfspand te plaatsen. Een goede geŃ‘galiseerde ondervloer is van groot belang om de vloer zo strak mogelijk te krijgen. Wij zorgen voor een egalisatielaag op de bestaande vloer en kan de PVC vloer meestal de volgende dag, als de egalisatielaag droog is, schuren en het PVC verlijmen op de egalisatielaag. Alles in een zo kort mogelijk tijdsverband, om u zo min mogelijk tot last te zijn.

PVC Visgraat Vloeren

Allura,een Nederlands kwaliteitsproduct van Forbo met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt volledig in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer van Oer-Nederlandse bodem. Ook visgraat PVC.
Of u nu gaat voor Allura dryback, Flex loslegtegels of Allura Click, u bent verzekerd van het mooiste ontwerp, geweldige natuurlijke look en de hoogste kwaliteit.

Chevron-pvc-motief 

dry-back-pvc-vloeren 

houtlook-pvc 

pvc

pvc vloeren specialist amsterdam

Therdex pvc vloeren 

Peters Wonen Amsterdam - PVC Vloeren