Luxaflex ®

Luxaflex® heeft Peters Wonen & Slapen geselecteerd als Inspiration dealer in de regio Amsterdam. Dit betekent dat wij altijd als eerste up-to-date zijn qua nieuwe producten. Maar ook bij speciale acties, productkennis en dat we een goede service bieden op het gebied en Luxaflex® producten.

Raammode

Tot voorkort was zonwering louter functioneel. Een harde Luxaflex, zonder enige uitstraling, weerde teveel licht en warmte. Nu is Luxaflex® zonwering ook raamdecoratie, zelfs de meest ongezellige uitvoering is getransformeerd tot een modieus artikel. Wij presenteren u een volledig assortiment, ook de traditionele gordijnen.

Iedereen heeft een eigen stijl, dus laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoraties, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Maak kennis met al onze mogelijkheden: Luxaflex® Window Styling, Luxaflex® Your Home en Luxaflex® Your Style staan voor excellente kwaliteit en innovatie en jaren van gebruiksplezier.

Stap eens binnen in onze winkel in amsterdam voor inspiratie en informatie, onze collega's helpen u graag.

Isoleren met Luxaflex® Duette Shades

Isoleren dankzij de unieke eigenschappen van de unieke Duette®Shades. Wist je dat de meeste warmte in huis verloren gaat via onze ramen?

Met de isolerende raamdecoratie van Luxaflex® houd u de warmte binnen en de kou buiten!
En in de zomer houd u de zon en daarmee ook de warmte buiten de deur!

luxaflex content 

hotelsfeer 

duette shades 

luxaflex showroom 

luxaflex inspiratie amsterdam 

 

Meer informatie kunt u ook vinden op onze speciale Luxaflex® website.  

Luxaflex® is in Nederland op het gebied van binnenzonwering en raamdecoratie marktleider.

Voor deze producten in de regio Amsterdam bent u van harte welkom in onze woonwinkel.