020 - 664 44 01

Prijsgarantie

Peters Wonen & Slapen garandeert u altijd de laagste prijs voor een in de winkel gekocht product. Peters Wonen & Slapen kent de markt en weet wat er gedaan wordt met prijzen en kortingen. De markt wordt nauwlettend in de gaten gehouden en indien nodig past Peters Wonen & Slapen de prijzen daar direct op aan.

Mocht u alsnog een lagere prijs zien, zelfs tot 14 dagen na aankoop of bestelling, vertel het ons dan. Peters Wonen & Slapen past na controle de prijs direct aan, en betaalt u het verschil terug.

De prijsgarantie geldt ook met betrekking tot internetaanbieders, tenzij deze in het buitenland gevestigd zijn of geen vergelijkbare retourgaranties en servicevoorwaarden (kunnen) bieden.

Hoe werkt de Peters Wonen & Slapen prijsgarantie?

U kunt gewoon terecht bij Peters Wonen & Slapen in de winkel of contact opnemen op telefoonnummer 020-6644401 Het prijsverschil wordt éénmalig retour betaald wanneer wordt voldaan aan de onderstaande voorwaarden en op vertoon van de originele Peters Wonen & Slapen aankoopbon.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  1. Het artikel is als nieuw leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
  2. Het artikel is voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
  3. De lagere prijs van het artikel moet duidelijk kunnen worden aangetoond en door Peters Wonen & Slapen controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of fysieke controle bij de betreffende aanbieder.

Bij kortingsacties moet aan dezelfde actievoorwaarden worden voldaan. Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorbeeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten, enzovoort. De laagste prijsgarantie geldt niet voor producten gekocht in de Peters Wonen & Slapen Webshop.

Het verschil wordt eenmalig terugbetaald na inname van de originele aankoopbon van Peters Wonen & Slapen en uitsluitend wanneer aantoonbaar is voldaan aan de hiervoor genoemde voorwaarden. U ontvangt een kopie van de originele aankoopbon.

Indien u bij aankoop in de winkel van Peters Wonen & Slapen kunt aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Peters Wonen & Slapen het product voor dezelfde prijs aan u leveren.

contact

  • Peters Wonen & Slapen
  • Rijnstraat 39-43
  • 1078 PW Amsterdam
  • 020 - 664 44 01
  • info@peterswonen.nl

bereikbaarheid

Parkeren voor de deur 10 cent per uur.

Openbaar vervoer:

tram  4 - 12                   

bus  62 - 65

openingstijden

maandag: 13:00 18:00
dinsdag t/m vrij: 10:00 18:00
zaterdag: 09:30 17:00
     

donderdagavond op afspraak.

Vanaf 11 juni zijn wij op maandag gesloten tot 27 augustus. 

cbw