Novilon vloeren Amsterdam

Novilon is een kwalitatief hoogwaardige vinylvloer. Vinyl is een kunststof product, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints tot bijzondere bloemdessins. Met Novilon kies je voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon is gemakkelijk in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door haar eigentijdse uitstraling die mede bepaald wordt door de unieke structuur.

Novilon® Plus

Een collectie die zich door de jaren heen heeft bewezen als een oersterke vloer die lang mooi blijft door de sterke toplaag met ingestrooide chips. Door deze instrooitechniek is Novilon Plus zeer slijtvast en geschikt voor zowel normaal huishoudelijk gebruik als voor werkruimtes en projectmatige toepassingen. Bovendien geven de chips bij een juiste lichtval een heel subtiele schittering.

Novilon®Professional 

Forbo Flooring introduceert met het nieuwe Novilon®Professional assortiment de meest hoogwaardige vinyl vloerbedekking op de markt, die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor de werkvloer en voor thuis.Het assortiment is opgebouwd uit twee verschillende designconcepten die beiden een grote verscheidenheid aan structuren en sferen vertonen. Het Traffic-assortiment bestaat uit authentieke designs, waarin de schoonheid van materialen als hout, steen en metaal worden getoond in een grote verscheidenheid van ontwerpen.

Novilon®vt wonen

Novilon® laat wederom zien dat praktisch en mooi prima samengaan. Het is al weer de vierde collectie die Novilon® in samenwerking met woontijdschrift vt wonen neerzet. En het is een bijzonder trendsettende en daardoor unieke collectie geworden die de woning een eigen karakter geeft.

Touch

Touch is een totaal nieuw en innovatief vloerbedekkingmateriaal gemaakt van 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Touch is bijzonder door de verschillende effecten die het materiaal met zich meebrengt. Touch bestaat uit twee verschillende oppervlakstructuren; duet en solo. 

novilon betonlook vloeren 

Peters Wonen Amsterdam heeft veel ervaring in het leggen van deze vloeren. Voor advies en uitleg over de mogelijkheden bent u van harte welkom in onze showroom in de Rijnstraat in Amsterdam.