Luxaflex ®

Luxaflex® heeft Peters Wonen & Slapen geselecteerd als Inspiration dealer in de regio Amsterdam. Dit betekent dat wij altijd als eerste up-to-date zijn qua nieuwe producten. Maar ook bij speciale acties, productkennis en dat we een goede service bieden op het gebied en Luxaflex® producten.

Raammode

Tot voorkort was zonwering louter functioneel. Een harde Luxaflex, zonder enige uitstraling, weerde teveel licht en warmte. Nu is Luxaflex zonwering ook raamdecoratie, zelfs de meest ongezellige uitvoering is getransformeerd tot een modieus artikel. Wij presenteren u een volledig assortiment, ook de traditionele gordijnen.

Iedereen heeft een eigen stijl, dus laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoraties, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Maak kennis met al onze mogelijkheden: Luxaflex® Window Styling, Luxaflex® Your Home en Luxaflex® Your Style staan voor excellente kwaliteit en innovatie en jaren van gebruiksplezier.

Isoleren met Luxaflex Duette Shades

Isoleren dankzij de unieke eigenschappen van de unieke Duette Shades. Wist je dat de meeste warmte in huis verloren gaat via onze ramen?
Met de isolerende raamdecoratie van Luxaflex® houd u de warmte binnen en de kou buiten!
En in de zomer houd u de zon en daarmee ook de warmte buiten de deur!

luxaflex content 

duette shades 

luxaflex showroom 

luxaflex inspiratie amsterdam 

 

Meer informatie kunt u ook vinden op onze speciale Luxaflex® website.  

Luxaflex is in Nederland op het gebied van binnenzonwering en raamdecoratie marktleider.

Voor deze producten in de regio Amsterdam bent u van harte welkom in onze woonwinkel.