Karpetten

Bij Peters Wonen & Slapen in Amsterdam bent u op het juiste adres voor een uw karpet. Zowel standaard maten als maatwerk karpetten op kleur samengesteld behoord tot de mogelijkheden. Karpetten zijn er in verschillende samenstellingen zoals synthetisch, wol en linnen.

Karpet gemaakt uit tapijt

Tevens is het mogelijk om uit onze uitgebreide collectie tapijten een karpet te laten maken. Hierdoor kan precies de maat gemaakt worden die goed uitkomt in uw ruimte. Bij Peters Wonen & Slapen Amsterdam helpen wij u graag bij het adviseren voor het afwerken van de randen. Hierin kunnen wij u in onze showroom diverse mogelijkheden, kleuren en materialen laten zien. Banderen, festonneren en volume karpet vallen onder deze mogelijkheden.
Naast de collectie klarpetten hebben wij uiteraatd ook kamerbreed tapijt.

Louis de Poortere

Met dessins die een mengeling zijn van antieke ontwerpen, delicate bloemmotieven en geometrische tribale elementen heeft Louis de Poortere
een tapijtencollectie samengesteld die trendsettend werd. De zinderende kleuren leiden tot een verbluffend resultaat in deze wereldwijd
succesvolle tapijtcollectie.
Louis de Poortere maakt deze unieke vloerkledenserie in sterke Kelim structuur van zuiver scheerwol en een touch van katoen.
Deze Belgische producent zet `vintage patchwork` op de kaart en voegt hier ieder jaar nieuwe stijlen aan toe.
Nieuwe stijlen zijn bijvoorbeeld Cameo en Fading, maar altijd heel herkenbaar met Vintage als oorsprong. De bekendste is Vintage Kelim.
De Louis de Poortere vloerkleden worden in België ontworpen en geweven op een ecologisch verantwoorde wijze.
De Louis de Poortere vloerkleden zijn betaalbaar, luxe, van sterke kwaliteit, goed te onderhouden en vooral eigentijds.
Kijk welk vloerkleed bij u past en bestel direct.

 

Een zeer uitgebreide collectie staat voor u klaar om uit te kiezen. Misschien wel de mooiste collectie van Amsterdam!