Boxsprings Amsterdam

Bij Peters Wonen & Slapen Asmterdam vindt u vele en diverse slaapsystemen en uiteraard de zeer populaire boxsprings. We hebben een brede collectie bedden en matrassen, van verschillende topmerken zoals Auping.  

Het beste bed of boxspring bestaat niet, de vraag moet zijn: wat is voor u persoonlijk het beste bed? Het eerste wat onze slaapadviseurs doen is luisteren. Wij nemen met u door hoe u in de toekomst wilt slapen. Misschien een extra lang bed of verstelbaar? Een betere ondersteuning? Alles is mogelijk. Onze adviseurs zijn benieuwd naar uw fysieke kenmerken, zoals gewicht en slaapgewoonten.

Advies

Ze willen graag weten waar u nu op slaapt en wat u eventuele problemen zijn. Op basis daarvan komt de slaapadviseur tot een op afgestemd advies. Het zal u overigens verbazen hoeveel slaapsystemen we opgesteld hebben in onze winkel in Amsterdam, dus komt u vooral eens langs voor vrijblijvend advies. Onze beddenafdeling is recent helemaal vernieuwd en geeft een zeer compleet beeld van wat er vandaag de dag allemaal te verkrijgen is.

Verschillende merken Boxsprings

Tevens is Peters Wonen & Slapen in Amsterdam een erkende Boxspring dealer van verschillende merken. Boxsprings is een met stof beklede matrasdrager op een houten of stalen frame. Deze is voorzien van een verend interieur. De boxspring is opgebouwd uit een groot aantal onderling gekoppelde, verticaal ingerichte veren. Er worden twee veertypes gebruikt; de dubbelconische Bonellvering en de pocketvering.
Wij hebben verschillende topmerken in onze collectie, fabrikanten met bewezen kwaliteit en in elk budget een goed alternatief.

Goed doordacht

Bij de pocketvering is elke veer afzonderlijk verpakt. Boxsprings zijn soepele comfortabele dragers met een zeer goed ventilatievermogen. Ze zijn verkrijgbaar in vlakke en (motorisch) verstelbare uitvoeringen.
In de showroom kunnnen wij u aan de hand van de collectie en ervaring de juiste box voor u samenstellen.

Advies van Peters Amsterdam

Parkeren kan voor de deur! En de fiets uiteraard gratis..  Hoe u ook naar de showroom komt, u bent van harte welkom

 

beddenzaak boxspring 

boxsprings van auping