020 - 664 44 01

Boxsprings

Bij Peters Wonen & Slapen vindt u vele en diverse slaapsystemen. We hebben een brede collectie bedden en matrassen, van verschillende topmerken.  

Het beste bed of boxspring bestaat niet, de vraag moet zijn: wat is voor u persoonlijk het beste bed? Het eerste wat onze slaapadviseurs doen is luisteren. Wij nemen met u door hoe u in de toekomst wilt slapen. Misschien een extra lang bed of verstelbaar? Een betere ondersteuning? Alles is mogelijk. Onze adviseurs zijn benieuwd naar uw fysieke kenmerken, zoals gewicht en slaapgewoonten.

Ze willen graag weten waar u nu op slaapt en wat u eventuele problemen zijn. Op basis daarvan komt de slaapadviseur tot een op afgestemd advies. Het zal u overigens verbazen hoeveel slaapsystemen we opgesteld hebben in onze winkel en kelder, dus komt u vooral eens langs voor vrijblijvend advies.

Tevens is Peters Wonen & Slapen in Amsterdam een erkende Boxspring dealer. Boxsprings is een met stof beklede matrasdrager op een houten of stalen frame. Deze is voorzien van een verend interieur. De boxspring is opgebouwd uit een groot aantal onderling gekoppelde, verticaal ingerichte veren. Er worden twee veertypes gebruikt; de dubbelconische Bonellvering en de pocketvering. 

Bij de pocketvering is elke veer afzonderlijk verpakt. Boxsprings zijn soepele comfortabele dragers met een zeer goed ventilatievermogen. Ze zijn verkrijgbaar in vlakke en (motorisch) verstelbare uitvoeringen.

Voor meer advies over Boxsprings kunt u natuurlijk bij Peters Wonen & Slapen terecht in Amsterdam. 

contact

  • Peters Wonen & Slapen
  • Rijnstraat 39-43
  • 1078 PW Amsterdam
  • 020 - 664 44 01
  • info@peterswonen.nl

bereikbaarheid

Parkeren voor de deur 10 cent per uur.

Openbaar vervoer:

tram  4 - 12                   

bus  62 - 65

openingstijden

OP AFSPRAAK GEOPEND!!

maandag gesloten  
dinsdag 10:00 18:00  op afspraak
woensdag 10:00 18:00  op afspraak 
donderdag  10:00 18:00  op afspraak
Vrijdag  10:00 18:00  op afspraak
zaterdag: 09:30 17:00  op afspraak
zondag: gesloten  

 

cbw