020 - 664 44 01

Loof

Loof is de Nederlandse leverancier van ambachtelijk gemaakte houten bedden. De ledikanten vallen op door hun fraaie stylering en natuurlijke uitstraling. Wij zijn in Amsterdam de dealer van dit merk en kunnen u als geen ander adviseren welk bed voor u de beste keuze is.

 

Loof wordt geleid door Ward van Zandvoort. De zoon van de vroegere eigenaar van de bedden en kastenfabriek Treco.  Treco (overgenomen door Gelderland in 2000) stond bekend om zijn kwalitatief zeer goede houten bedden en kasten.

Houten bedden van massief hout.

In tegenstelling tot bijna alle andere hedendaagse fabrikanten van houten bedden gebruikt Loof massief eikenhout. Bij andere leveranciers wordt veelal MDF of zelfs spaanplaat gebruikt. De houten bedden hebben hier door een mooie natuurlijk en rijke uitstraling.

Voordelen Loof houten bedden.

  • Gebruik van natuurlijke materialen.
  • Zeer goed en degelijk geconstrueerd (zoals dat vroeger gebruikelijk was)
  • Betaalbaar en daardoor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
  • Mooi design met een open uitstraling en hele mooie details.

 

Trecompany

Uitgangspunten ontwerp

De bedden van Loof worden ontworpen door Stefan Steenkist. De nadruk in zijn ontwerpenligt op het maken van tijdloze ontwerpen met respect voor het traditionele materiaal. Zijn ontwerpen staan dicht bij de natuur, en zijn strak van opzet zonder kil te worden.

Stijl icoon

De houten bedden van Loof worden inmiddels gezien als het beste wat Nederlands Design op dit moment levert voor de slaapkamer. Opvallende tijdloze bedden die op een creatieve manier gebruik maken van natuurlijke elementen.  VT wonen besteed veel aandacht aan Loof in haar publicaties.

Wie kopen Loof houten bedden

De bedden worden gekocht door liefhebbers van mooie tijdloze bedden. Doordat de ontwerpen zeer dicht bij de natuur staan, creert u een serene,  rustgevende sfeer in uw slaapkamer. U slaapt in een mooie, kalmerende sfeer.

 

U bent van harte welkom in inze showroom in Amsterdam om e.e.a. te proberen.

 

 

contact

  • Peters Wonen & Slapen
  • Rijnstraat 39-43
  • 1078 PW Amsterdam
  • 020 - 664 44 01
  • info@peterswonen.nl

bereikbaarheid

Parkeren voor de deur 10 cent per uur.

Openbaar vervoer:

tram  4 - 12                   

bus  62 - 65

openingstijden

maandag: gesloten  
dinsdag t/m vrij: 10:00 18:00
zaterdag: 09:30 17:00
     

 

cbw